Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulu

Okulların kapanması ile birlikte yerel yönetimler eğitim projelerine hız verdi. Özellikle çocuklar ve gençlere yönelik olarak hazırlanan yaz kursları ile bu yaz daha keyifli geçeceğe benziyor. Türkiye’nin her yerinden gelen yaz spor okulu haberine şimdide İstanbul’un en modern ilçelerinden biri olan Beylikdüzü Belediyesi ile devam ediyoruz. Koca bir yıl boyunca yetişkinlere verdiği eğitimleri şimdi çocuklar için devam ettiriyor. 14 Farklı branşta spor eğitimlerinin yer aldığı kursları sayfanın devamında görebilirsiniz.

Beylikdüzü Yaz Kursları

14 Farklı Branşta Spor Eğitimleri
Yaz kursları denince genelde klasik futbol, basketbol, yüzme branşları aklımıza gelir, Beylikdüzü Belediyesi hazırladığı eğitim projesi ile adeta ezberleri bozuyor. Çünkü 14 farklı spor eğitimi ile hayal ettiğiniz tüm branşları bir arada bulacaksınız. Dilerseniz eğitimi verilmesi planlanan kurslara kısaca göz atalım. Yüzme, Bisiklet, Basketbol, Yelken, Futbol, Voleybol, Jimnastik, Satranç, Karate, Tenis, Masa Tenisi, Taekwondo, Okçuluk ve Rüzgar Sörfü gibi daha önce hiç katılmadığını eğitimleri burada bulacaksınız.

Başvuruları 14 Haziran – 1 Temmuz Tarihlerinde
Bu muhteşem eğitimlerden yararlanmak için okulların kapanmasını beklemeyin. Çünkü kayıtlar 14 Haziran’da başlayacak olup, 1 Haziran’a kadar 3 farklı merkezde bizzat yapılacaktır. 2002-2011 Yılları arasında doğan çocuk ve gençlerim yararlanabileceği kursların kayıtları Beylikdüzü Kültür Merkezi, Kavaklı Kurs Merkezi yanı sıra Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezinde yapılacaktır. Anne yada babalar çocuklarını kayıt ettirmek için bu 3 merkezden birine gelebilir. Başvuru için gelirken yanınızda nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf getirmeyi unutmayın.

Eğitimlerden Yalnızca Beylikdüzü’nde İkamet Edenlere Yararlanabilir
Evet arkadaşlar bu imkanlardan kimler yararlanabilir? diye soracak olursanız öncelikle Beylikdüzü ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmalısınız. 2. Husus ise yaş sınırı ile alakalı olup, yaz kurslarından bu yıl 2002 ile 2011 yılları arasında doğanlar yararlanabilir.

Eğitimler 14 Temmuz’da Başlıyor
Beylikdüzü Belediyesi yaz spor okulu ile ilgili aktaracağımız son husus eğitim tarihleri ile alakalı olup, eğitimler 14 Temmuz’da start alarak 2 Eylül’e kadar yaklaşık 2 aylık bir süreçte devam edecektir. Eğitim yerleri olarak ilçemizde bulunan okullar, yüzme havuzları, kapalı pazar alanları ve Beylicium AVM kullanılacaktır. Çocuklarımıza şimdiden güzel ve keyifli bir eğitim öğretim süreci diliyoruz. http://www.istanbulkurslari.com/beylikduzu-belediyesi-kurslari/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

© 2018